27
JAN 2022
18:00
319 Vývoj nízkoenergetickej vákuovej sušiarne na sušenie poľnohospodárskych plodín
Pre sušenie obilnín a potravín sa používa veľa, viac alebo menej účinných princípov sušenia. Výrobcovia pritom dbajú najmä na efektívnosť sušenia, čo predstavuje minimálne vynaloženú energiu na jeden kilogram odparenej vody a súčasne musia pri sušení zabezpečiť, aby bola zachovaná nutričná hodnota sušených obilnín. Téme vývoja nízkoenergetickej vákuovej sušiarne sa budeme venovať vo vedeckej kaviarni vo štvrtok 27. januára o 17.00 hod. Naším hosťom bude Dr. h. c. prof. Ing. Ľubomír Šooš, odborník v oblasti výrobnej techniky.
Zdieľať

Ďalšie verejne záznamy súvisiace s podujatím v archíve:

Kompletný NTI Archív

Navštívte NTI Archív a sledujte tisíce záznamov z oblasti vedy, výskumu a vzdelávania

...

Živé vysielania a videozáznami sú zabezpečované spoločným pracoviskom PCM NTI CVTI SR a UVP TECHNICOM